Voice Over 


Op zoek naar een vrouwelijke voice over? Ik spreek graag jouw audioproductie in!

Van commercial tot bedrijfsfilm: ik zoek de juiste tone of voice bij jouw productie.

Kijk hieronder hoe het in zijn werk gaat:

 

Welke stappen worden genomen na een aanvraag?

Na een aanvraag deel ik vast een offerte. Wanneer jij als opdrachtgever akkoord gaat met de offerte, neem ik vast een deel van de tekst op verschillende manieren op, zodat je kan kiezen welke variant het meest aanspreekt of past bij de opdracht. 

Wanneer je gekozen heeft, neem ik de tekst in zijn geheel op. De opname wordt samen met de factuur verstuurd. 

Wat zijn de tarieven?

Elke productie is maatwerk. Daarom is de prijs verschillend per productiesoort en aantal woorden. Neem contact op voor een offerte op maat!

Hoe lang duurt het voor ik mijn opname heb?

Ik probeer opnames altijd dezelfde werkdag als de aanvraag in te spreken. Mocht het niet mogelijk zijn de opname op dezelfde werkdag te kunnen maken, dan laat ik dit weten. 

Is de opname direct bruikbaar?

Ik lever een ruwe opname aan in het gewenste format: .WAV file of als MP3. Versprekingen zijn dan al uit de opname verwijderd, maar ademhalingen etc niet. Dit dient nog door een (eigen) geluidstechnicus te worden nabewerkt. 

Ik ben niet tevreden over de opname. Kan je het opnieuw opnemen?

Dat kan! Als je doorstuurt wat er niet goed is aan de opname pas ik dit zo snel mogelijk aan. 

Universal Voice Teacher


Sinds juli 2020 ben ik afgestuurd Universal Voice Teacher en geef ik les bij mijn eigen Zangschool Amazing in Dordrecht.

Ook heb ik bij theatergezelschappen workshops over het Universal Voice System en stemgebruik voor acteurs mogen verzorgen. 

Meer informatie? 

Logopedist


Momenteel ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk J. van Es in Dordrecht. Mijn specialisatie is het behandelen van cliënten met stemproblemen, globusgevoelens en/of afwijkende mondgewoonten. Daarnaast werk ik met kinderen met spraak/taalproblemen. 

Meer informatie?